Timeco štiti vašu privatnosti i razvija tehnologije koje omogućavaju sigurno korištenje naših internetskih stranica. Koristeći se našim web-stranicama, pristajete na postupanje s podacima kako je navedeno u ovom dokumentu.

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA
Timeco može putem alata za automatsko prikupljanje podataka, kao što su analitički alati i kolačići, automatski prikupljati statističke podatke o posjećenosti naših internetskih stranica. To mogu biti IP adresa, vrijeme posjeta, geografski podaci posjetitelja (država i/ili grad), vrsta preglednika i slično. Navedeni podaci koriste se isključivo u svrhu praćenja statistike posjećenosti i unaprjeđenja rada naših stranica.

SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA
Sve podatke koje prikupimo kroz uporabu naših stranica čuvamo u strogoj tajnosti i ne prosljeđujemo ih trećim osobama.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI
Sav sadržaj na našim stranicama dostupan je i prikazan u najboljoj namjeri kako bi posjetiteljima pružili točne informacija o našim uslugama. Timeco ne odgovara za apsolutnu točnost informacija, preporuka, savjeta i drugih sadržaja koji se nalaze na trećim stranicama, a na koje postoje poveznice s naših internetskih stranica ili na koje upućujemo kroz naše sadržaje. Ograničavamo se od bilo kakvog netočnog, ilegalnog ili uvredljivog sadržaja na trećim stranicama na koje postoji poveznica s naših stranica, a na koji mi ne možemo utjecati.

 

KOLAČIĆI

ZAŠTO KORISTIMO COOKIESE (HRV. KOLAČIĆE)?
Kolačiće koristimo kako bi našim posjetiteljima pružili bolje iskustvo u korištenju našeg sadržaja te proveli analizu koji sadržaji se najviše koriste, koji su najposjećeniji i slično. Ovo nam pomaže u unaprjeđivanju naših stranica i boljoj promociji sadržaja.

ŠTO JE KOLAČIĆ I ČEMU SLUŽI?
Najjednostavnije rečeno, kolačić je zapis koju web stranice pohranjuju i / ili dobivaju iz memorije vašeg uređaja, kroz preglednik koji koristite. Ako ste, primjerice, na nekoj web stranici odabrali hrvatski jezik kao željeni jezik komunikacije, podatak o vašem odabiru bit će pohranjen u obliku kolačića. Većina njih ima vremenski rok trajanja, a svaki se može obrisati ili onemogućiti u postavkama vašeg preglednika.

Radi pamćenja vaših postavki i navika, korištenje kolačića pomaže u brzini i sigurnosti pristupanja stranicama, a u mnogim slučajevima nužni su za normalno prikazivanje sadržaja i funkcioniranje stranice.

KOJE KOLAČIĆE KORISTIMO?
U našem radu ovu tehnologiju koristimo odgovorno, u skladu sa važećom nacionalnom i europskom regulativom, isključivo za unaprjeđenje vašeg korisničkog iskustva i omogućavanje pružanja naših usluga. Kolačiće koje koristimo su obavezni kolačići koji pamte da ste se složili s napomenama i obavijestima naše stranice:
Google: Google analitika
Facebook: Facebook pixel
interna analitika posjećenosti

KAKO MOGU OBRISATI ILI BLOKIRATI KOLAČIĆE?
Suglasnost za korištenje kolačića na našim stranicama možete povući kada god želite. Možete ih obrisati ili blokirati kroz svoj internetski preglednik ili koristeći specijalizirane programe za to. Napominjemo kako onemogućavanje svih kolačića može uzrokovati probleme u funkcioniranju većine stranica, pa tako naših stranica. Upute za postavke kolačića u vašem pregledniku možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer
Safari